.

.

Теглене на страничната Цвят Оранжев 11 Забележка D цвят Crystal изцеление чакра кристални поющая купа чакра е свещен за йога набор от

Теглене на страничната Цвят Оранжев 11 Забележка D цвят Crystal изцеление чакра кристални поющая купа чакра е свещен за йога набор от

BGN 109.00
BGN 115.20

Наличност
Налично за поръчка


Теглене на страничната Цвят Оранжев 11 " Забележка D цвят Crystal изцеление чакра кристални поющая купата на сакралната чакра за йога
Ние бяхме в състояние да предложи на целия размер 6 "-24", както и на целия тон C D E F G A B,ако искате други размер и тон, а след това моля добросердечно свържете се аз, аз е да закавычить вас възможно най-скоро.

Спецификация
1.чист кварцов кристал 99.99%
2.всеки размер е с цялата мелодия CDEFGAB
3.силен и дълъг звук
4. размер от 6 инча до 24 инча"
Характеристика
1.изработен е от 99,99% от най-чистите кварцов пясък.
Технологията на производство на AIO : когато температурата достига 3000-4000 градуса по Целзий, пясък стане течен, а след това се произвежда в кристални пеенето на купата на едро.
Кристални пеенето чаши, са изработени от 99,99% чисто натрошени кварц и се нагряват до около 4000 градуса в центробежна на мухъл.
Те се предлагат в прозрачна или матирана чашах различни размери, вариращи от 6"-24" в диаметър.Купата излъчват мощен чист резонанс.Големи чаши много по-гулкие, а тонът остава по-дълго, просто поради размера и броя на кристал.Прозрачни чаши, няколко по-скъпи, са по-лесно достъпни в по-малки размери.
Размер на купата, не е задължително да я определя тон, въпреки че голяма купа звучат по-ниски октави и довеждането ви до бележки.Всяка купа е тестван с помощта на цифрови технологии, за да се идентифицира звука.Човек ще се чувства, какви са неговите енергийни центрове или чакри.
Някои купата в хармония с други чашами,и когато и двете на чашата се свързват едновременно, ефектът се получава възхитителен и синергични.

Декларирани характеристики

търговска марка:
Шик
Номер На Модела:
DC-bowl-007
Тегло (кг):
4 кг
Диаметър (см):
31-50см
Тонален Номер:
7
Име на продукта:
Кварцевая Кристален Поющая Купата
Материал:
чист кварцов кристал
Достъпни размер:
11 инча
Достъпен Тон:
CDEFGAB, C#D#E#F#G#A#B#
Честота:
440 Hz
чакра:
7 чакра
АКСЕСОАРИ:
гуменият Колцеобразное уплътнение и дръжката велур
Цвят:
7 цветни чакри и 7 тонове
Добавки за продукти