.

.

Сложна Древнекитайская Картина, Коприна Книжен Свитковая Живопис - 100 Тигри

Сложна Древнекитайская Картина, Коприна Книжен Свитковая Живопис - 100 Тигри

BGN 33.00
BGN 41.58

Наличност
Налично за поръчка

размер : 260x30cm за продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.
Доставка
Всички детайли ще бъдат потопени за плащане в рамките на 24 часа на работния в разписката за получаване на плащане . Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Това означава : Съединените Щати, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивни и празнични дни
Коментари
За нас са важни отрицателна обратна връзка ,спор и откриване на нещата. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да се предприемат никакви действия.

Декларирани характеристики

Рамка:
No
Техника:
Ръчно Рисувани
оригинал:
No
Режим на рамката:
снимка на переченя
Продукти:
Домашни любимци
Среден:
Акварел
Форма:
правоъгълник
Тип:
Печат Върху Платно
Стил:
Класически
Форма:
Единична стая
Материал:
Хартия
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Поддържаща База:
Хартия
Номер На Модела:
1600
Добавки за продукти