.

.

7 цвята ABS екстериора на колата-стил на задната част на покрива антена на кутията декоративна стикер на кутията покритие за Jeep Renegade 2015

7 цвята ABS екстериора на колата-стил на задната част на покрива антена на кутията декоративна стикер на кутията покритие за Jeep Renegade 2015

BGN 21.00
BGN 25.98

Наличност
Налично за поръчка

Подходящ за Jeep Renegade 2015 2016 (продава се както се вижда, моля, внимателно проверете годност, преди да купуват) Описание на продукта : Състояние : 100% нов материал : високо качество ABS . Цвят : цветът е същият като на снимките. Включва : 1 бр./компл. Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. Лесна инсталация и никакви промени не се изисква. В пакета е включено : 7 цвята ABS екстериора на колата-стил " на задната част на покрива антена на кутията декоративна стикер на кутията покритие за Jeep Renegade 2015 2016 Както знаем, версии на автомобили имат някои разлики в различните страни. Моля, уверете се, че вашият автомобил е с форма на нашето фото-шоу преди закупуване ! Всеки въпрос, моля, свържете се с нас , благодаря ви! Доставка :
Вашите закупуване на стоки обикновено се изпращат в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.
Обикновено ние доставяме вашите закупуване на стоки в зависимост от избрания начин за доставка.
Всички данъци върху вноса / такси (ако има такива) трябва да бъдат заплатени от вас. Гаранция И Рекламации На Стоките
Всеки детайл е пълно с тествани преди превоза, ние никога не изпращаме небезупречные детайли, за да се избегне връщане или връщането корабоплаването.
12-месечна гаранция за производствени дефекти от датата на получаване. Ако продуктът не работи правилно по време на гаранционния период, можете да го върнете за подмяна, както и заплащането на разходите за обратна доставка (препоръчана въздушна поща).

Декларирани характеристики

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Година:
Jeep Renegade 2015 2016
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
търговска марка:
КУДЖУЙ
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Тегло На Продукта:
250g
Добавки за продукти