.

.

5r104034 ново сензорно стъкло

5r104034 ново сензорно стъкло

BGN 139.20

Наличност
Налично за поръчка


Nee Electron Technology Co., ООД е професионален доставчик на сензорни панели, LCD-панели, HMI , АД, сервомотори в областта на здравното и индустриален мениджмънт. Нашите продукти са широко използвани за медицински и промишлено оборудване, научно-изследователски изложби, машинно оборудване, технически контрол, човеко-машинен интерфейс,интегрирана работна станция на индустриалната автоматизация, павилион, POS, CNC и т.н., Ние също да можем да се произвеждат по заявка сензорен екран и контролер, и ние имаме много на LCD панели, HMI, EL-панели и някои трудно достъпни продукти в нашия склад. Ние сме търговци на едро на продажбите и на производителя в тази област.
Ние имаме фабрика за цел да направи целия вид на панела на екрана за докосване която вашите изисквания. Нашето MOQ да признае малък качество и кратко време за delievery. И ние сме добър отбор инженер можем да подкрепят нашите клиенти да реши проблема технология винаги.
За доставката :
ще ги изпитаме, е строго пред кораба.
ние ще изпратим му на 1-3 работни дни след вашето плащане.ние само ще изпратим според адрес за доставка, ако желаете да промените адреса за доставка, моля свържете се с мен предварително. time.като до крайния срок на доставка, той обикновено ще 7-30 дни, които ще бъдат различни за различните страни.
Срокът за доставка е прибл. :
Сащ / Великобритания / Австралия 7-14 работни дни.
Канада 7-25 работни дни.
Франция / Испания / Германия може да отнеме 7-20 работни дни.

Декларирани характеристики

Номер На Модела:
5R104034
търговска марка:
ENEELC
Тип На Двигателя:
5R104034
Добавки за продукти