.

.

Многофункционален дървена файлов багажник на притежателя на файла удебеляване на рафтове тави за документи многослоен принтер рецепция за офис консумативи

Многофункционален дървена файлов багажник на притежателя на файла удебеляване на рафтове тави за документи многослоен принтер рецепция за офис консумативи

BGN 217.00
BGN 314.10

Наличност
Налично за поръчка

modname=ckeditor
Основна Информация :
Размер : 46 * 26*56 см
Тегло : 4,8 кг
Забележка :
1 .Има 5 различни цвята, за да изберете : цвят на A, B цвят,цвят C, цвят D и цвят E. когато я поръчате, моля, уведомете ни, какъв цвят искате . Ако не го направите, ние ще изпратим вас по случаен начин, благодаря ви.
2. Размер на ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не разгружаем срокове за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Декларирани характеристики

Тип:
Тави За Документи
Номер На Модела:
D099
Материал:
Дърво
търговска марка:
suv
Цвят:
Черен с щепкой, сив, Кленов, кърлежи, розов
Размер:
26*42*56cm
Тегло:
4.8kg
Добавки за продукти