.

.

10 мм (OD) x 6,5 мм (ID) прозрачен цвят на 5 м (16,4 фута) ПУ въздушна тръба маркуч пневматичен маркуч чисто нов

10 мм (OD) x 6,5 мм (ID) прозрачен цвят на 5 м (16,4 фута) ПУ въздушна тръба маркуч пневматичен маркуч чисто нов

BGN 17.00
BGN 18.38

Наличност
Налично за поръчка


Описание : 10mm (OD) x 6.5 mm (ID) на прозрачен цвят 5 M (16.4 FT) ПУ въздушна тръба маркуч пневматичен маркуч цвят : прозрачен дължина : 5 метра (16.4 FT) температурен диапазон : от -15°C до +70°C препоръчаното работно налягане : 1.2 Mpa(174 PSI)
Доставка
Кораб в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35 дни Забележка : Бразилия. В русия.Украйна ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че срокът за връщане е до 60 дни. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълно заплащане можем да доставим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включително и номер за проследяване) на въздушна поща China Post.
Политика за връщане на 100% възстановяване-гаранция в продължение на 30 дни, ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. Ние не възстановява разходите за обратна доставка.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка. Вашето удовлетворение е най-важно за нас. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. И дай ни възможност разумно да поправи ситуацията за разумен период от време, независимо от това, което ви притеснява.

Декларирани характеристики

търговска марка:
PAWZYQ
Номер На Модела:
10mm (OD) x 6.5 mm(документ за самоличност)
Тип:
пневматичен маркуч
Добавки за продукти