.

.

Новият 9.7 инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Woxter Tablet PC 97 IPS Безплатна доставка

Новият 9.7 инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Woxter Tablet PC 97 IPS Безплатна доставка

BGN 27.20

Наличност
Налично за поръчка


Новият 9.7 " инчов сензорен екран Digitizer стъклен тъчпад за Woxter Tablet PC 97 IPS Безплатна доставка пакетът включва : 1 x сензорен екран
Съвместима модел : за Woxter Tablet PC 97 IPS
Специална бележка : моля, проверете нормален режим, преди да инсталирате.
Тъй като сензорният екран може да има различен свързващ кабел за същия модел. Моля, отворете екрана, за да проверите дали вашия кабел съвпада с образа. Различни производствени партиди. Номер на продукта и лого не могат да се сравняват с цифри. Ние гарантираме само съвместимост на опаковката :
Ние обикновено упаковываем нашите продукти в анти-чанти, пузырчатые торби, кашони са с добро качество. И ние обещаваме да ви тук, че ако му се зле заради лоша опаковка, това ще е 100% наша отговорност, и ние ще се погрижим за него. И тъй като това се оказа нашата отговорност, вие ще получите 100% парите обратно или безплатна подмяна. Топло съвет : тъй като Въздушна поща стълб кит представа за сигурност ниско и дълго време за доставка.Ако вашият пакет е над 200 долара или ви трябва спешно моля не избирайте SG post и China Post. Моля, свържете се с нас, ако мислите, че цената на доставка е вярна. Качество и гаранция : първо, ние имаме всичките дънната платка на популярния телефон и всичко, свързано с нея оборудване за изпитване, за проверка и се уверете, че те са с добро качество, защото ние знаем, че ако му се зле, това ще ни проблем. Ние предлагаме гаранция за всички детайли, които продаваме.

Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Tablet PC 97 IPS
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
търговска марка:
HengChu
Размер На Екрана:
7~10 инча
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Съвместим Марка:
За Вокстера
Добавки за продукти