.

.

Ю Xin Yuan Fine Jewelry Hetian Кинг Jade китайски копчета стил висулка благословия смел свят колие гореща 2017

Ю Xin Yuan Fine Jewelry Hetian Кинг Jade китайски копчета стил висулка благословия смел свят колие гореща 2017

BGN 38.00
BGN 44.69

Наличност
Налично за поръчка


Добре дошли в магазин ya xuan !
Топли съвети на различни хора", естетически, културни, икономически условия ", разликата между стойността на разликата.Стойност нефрит не може да бъде оценена.Нефрит-това не е само стока, това е един вид памет и разбиране;той носи в себе си приятелство и съдбата на привързаност, които излизат извън границите на измерими стойността на парите.Колкото и да ви е нито харесваше, тя ще има по-голяма стойност.Така че, моля, не си струва отново и отново да се пазарят, възмутен чувствата му обесценивают.
1 Работа с безплатна доставка
2 поръчка ще бъде доставена в рамките на 7 дни.Понякога това може да е свързано с недостиг на време или доставка на стоки, така че нашият срок за доставка е 7 дни. Ние ще ви дадем ръката си за най-бърза скорост. Моля да ме извините за причиненото неудобство.
3 ние global express, UPS, China post и Hong Kong post.
Приятелски съвет за бизнес спецификация : ограничен измервателни инструменти и управление на човешките фактори, размер на етикет може да има някои грешки, които могат да бъдат засегнати физически обекти.
Моля, обърнете внимание!Ние сме международните продавачи в континенталната част на Китай.Моля, бъдете търпеливи!Ние обикновено предлагаме стандартна международна въздушна поща.Доставката може да отнеме от 10 до 30 дни.Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас
Поради разликата във времето между нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Тип Елемент:
Окачване
Глоба или мода:
Добре
Размер На Кулон:
25мм
Страничната Камък:
Няма
Централен Камък:
Нефрит
Тип Суспензии:
Пасианс
Стил:
Модерен
Номер На Модела:
D260
Тип Сертификат:
NGTC
Формамодел:
Геометрична
Тип На Метали:
Няма
Добавки за продукти