.

.

DRAGON 6851 1/35 STURMGESCHUTZ 7.5 cm KANONE Ausf.C/D

DRAGON 6851 1/35 STURMGESCHUTZ 7.5 cm KANONE Ausf.C/D

BGN 67.20

Наличност
Налично за поръчка

DRAGON 6851 1/35 STURMGESCHUTZ 7.5 cm KANONE Ausf.C/D
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, ние трябва да се изясни, както е показано по-долу. Моля, прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка, ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3.за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
4.за свободно деталя перевозкы на пратката към руския език, Беларус, искаме да posti Финландия. Безплатна доставка в Бразилия, ние ще ви изпратим по специална линия YW, безплатна доставка в Америка, ние ще ви изпратим по електронна поща, в други държави, ние ще ви изпратим въздушна поща стълб на кит.

Декларирани характеристики

Пол:
Унисекс
Пластмасов Вид:
PP
Мащаб:
1
Номер На Модела:
6851
Тема:
Превозно средство
Възрастова Група:
> 14 години
Материал:
Пластмаса
Тип:
Резервоар
Предупреждение:
14+
Превозно средство:
Резервоар
Добавки за продукти