.

.

RealTS wood ship kit scale 1/50 French fishing boat kit wood sailing fishing ship модел Lucy

RealTS wood ship kit scale 1/50 French fishing boat kit wood sailing fishing ship модел Lucy

BGN 94.40

Наличност
Налично за поръчка

Real TS wood ship kit scale 1/50 French fishing boat kit wood sailing fishing ship модел Lucy
Цялостна дължина изделия : 469 x 214 x 440 мм ( Д х Ш х в )
моля, обърнете внимание, че тази лодка трябва сами да се изгради и боя. Лепило, боядисване, инструменти в комплекта не са включени.
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, ние трябва да се изясни, както е показано по-долу. Моля, прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка, ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3.за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
4.за свободно деталя перевозкы на пратката към руския език, Беларус, искаме да posti Финландия.

Декларирани характеристики

търговска марка:
Недвижими имоти
Пол:
Унисекс
Превозно средство:
Лодки
Номер На Модела:
Люси
Материал:
Дърво
Тип:
лодка
Мащаб:
1
Тема:
Превозно средство
Възрастова Група:
> 14 години
Предупреждение:
14+
Добавки за продукти