.

.

KAISH Light Cream ST Style HSS Guitar Pickguard Дяволът Plate, покриване на Trem,винтове

KAISH Light Cream ST Style HSS Guitar Pickguard Дяволът Plate, покриване на Trem,винтове

BGN 21.00
BGN 23.20

Наличност
Налично за поръчка


Чисто нов, никога не е бил използван
Цвят : Светло Кремав
Моля, обърнете внимание, че продуктът е подходящ само за американски модерното стандартно крило Strat. Не е подходящ Скуайър.
Качеството е отлично! В комплекта влизат 20 безплатни болтове Pickguard. Най-добрият заместител на старите си телохранители.
1 HSS Strat Pickguard
1 Задната Табела
20 Хромированных Винтове Pickguard
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.
Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат чрез обичайната ефективна въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване в своя пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.
Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези задължения на отговорни s купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal.
Това е международна поща от Китай по целия свят.

Декларирани характеристики

търговска марка:
Кайш
Тип:
Пикгард
Добавки за продукти