.

.

Нови 1бр полезни 5 в 1 Универсален кръст, квадрат, триъгълник влак електрически кабинет асансьор ключ горещи продажба

Нови 1бр полезни 5 в 1 Универсален кръст, квадрат, триъгълник влак електрически кабинет асансьор ключ горещи продажба

BGN 5.00
BGN 6.56

Наличност
Налично за поръчка


Многофункционална 4 в 1 електрически вода ключ професионален шкаф за управление на триъгълни ключове програма 1 бр 100% чисто нов и високо качество на полезност ключ професионален ключ за управление на Cabnet много удобен и практичен, той се използва за електрически контрол на кабинета, асансьор, вратата на влака, автомобила брояч вода и т.н. Повърхност : галванична полиране повърхностно покритие Материал : алуминиева сплав цвят : сребро пакет включва : 1бр програма ключ
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило, ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Аз разбирам, че вие се притеснявате за евентуални допълнителни разходи по тези предмети.

Декларирани характеристики

търговска марка:
ДЗИГУН
Материал:
Сплав
Номер На Модела:
QST-K05
is_customized:
Yes
Тип:
тръбен ключ
Характеристики:
Пресичат
Добавки за продукти