.

.

Bluetooth 4 capture tool Bluetooth 5 low power capture device SNIFFER USB DONGLE protocol analyzer

Bluetooth 4 capture tool Bluetooth 5 low power capture device SNIFFER USB DONGLE protocol analyzer

BGN 36.78

Наличност
Налично за поръчка


Нови постъпления
Донгл като инструмент за мониторинг, не само за това, за да помиришат комуникационни пакети между водещ и воден, но и за това, да помиришат излъчват пакети от машината.
Инструкция за експлоатация
Връзка : pan.baidu.com/s/1d FDLXk P парола : 5i3s
Професионални инструменти за улавяне и анализ на протокол антена е специално преработен, интегриран балун, отстраняване на грешки на мач, добра производителност, по-нататъшно разстояние на борда на ултра малък, с ниска мощност, цветни крушки, висока производителност USB2 UART чип CP2102 миниатюризация дизайн, обем е само 6 * 2. 4x0. 9 CM тясна граница на дизайн, когато този инструмент е включен в USB порт, не се отразява на поставяне на съседните на други USB-базирани устройства с черупки, водоустойчив, анти-увреждане на изискан дизайн, добре изглеждащ и красив
SNIFFER TOOL capture tool X 1 определен брой линии Du Pont (в зависимост от запасите в момента на доставка), ако те липсват на склад
1 Тази връзка. Цена - това е цената на един инструмент за улавяне на пакети. Съдържа само SNIFFER TOOL capture tool + Du Pont line (както е в инвентара не send, send) не включва в себе си други подробности, моля, обърнете внимание.
2. клиентът няма да получи отговор в рамките на три дни от деня на получаване на стоките, което се смята за правилно.
3. обект на този инструмент-инженер с известен опит в разработването и без никакви електронното опит, моля, объезжайте. Нестандартни въпроси, не се приемат и не се връщат.

Декларирани характеристики

Тип Елемент:
FM-предаватели
търговска марка:
MLLSE
Добавки за продукти