.

.

AKARZ известна марка натурална арома масло от здравец премахване и облекчаване на болки акне чиста кожа да се отпуснете детоксикация масаж на гърдите

AKARZ известна марка натурална арома масло от здравец премахване и облекчаване на болки акне чиста кожа да се отпуснете детоксикация масаж на гърдите

BGN 8.00
BGN 13.33

Наличност
Налично за поръчка


За да отговори на опазване на околната среда по целия свят, част от нашата опаковки ще бъде актуализиран. Благодаря ви за Вашата постоянна подкрепа АКАРЗА.
Етерично масло от здравец
Здравец около 60 см, розови цветя, на предния край е острата и изрязани етерични масла дестилирана мозайка дойде от, на вкус е малко подобен на рози, това е често фалшив аромат на рози, но миришат прекрасно, здравец и лимон. Основното произхода на Юго-Западна Индия океана около остров Мадагаскар, Мароко, остров Реюнион, френско производство с добро качество, но и производство на етерични масла за Испания, жълто-зелен цвят. Краката в гореща вода с няколко капки етерично масло от здравец, може да се постигне целта за насърчаване на циркулацията на кръвта, за да премахнете миризмата на основните и странични канали, но и за постигане на ефект на бери-бери.
Ефективност на кожата
Етерично масло от здравец съдържа citronellol, цитронеллилформиат, терпени, НИС Эрсуан, гераниол, линалоол, цитраль, Ментон и микроелементи. Основната му функция е в добра форма кожата, екстракт от здравец съдържа активни съставки и естествени органични мазнини има силен афинитет. Здравец почти е подходящ за различни кожни заболявания.
Етерично масло от здравец може да облекчи болката, антибактериален ефект, конвергенция в търбуха тъкан, повишаване на клетъчната защитна функция, с нейните дълбоко почистване, балансира секрецията на себум, насърчаване на регенерация на клетките на кожата, възстановява белези, стрии, особено подходящ за мазна кожа и кожа, акне, имат много добър ефект за облекчаване и премахване на акне.
Ароматен мирис
Пълна сладка силна композиция от рози и мента. Масло от безцветно или бледо зелено, сладковато което и леко, малко подобно на Роза, често се използва при производството на женски парфюм на вкус.
3 основни функции
Аналгетик, антибактериални, в търбуха тъкан, повишава клетъчна защитна функция, дезодорацию, хемостаза, започната от тялото, а краката в гореща вода с няколко капки етерично масло от здравец, може да се постигне целта за насърчаване на циркулацията на кръвта, за да премахнете миризмата на основните и коллатеральных канали, но и за постигане на ефект на бери-бери.

Декларирани характеристики

НЕТНО ТЕГЛО:
30мл, 100ml, 10 ml
търговска марка:
akarz
Вид На Етерично Масло:
Чисто Етерично Масло
Номер На Модела:
AD014
Съставка:
масло от здравец
Държава / регион на производство:
Франция
Номер На Сертификат:
ISO / 9842_2005_11598
Тип Елемент:
Етерично Масло
is_customized:
Yes
НЕТНО ТЕГЛО:
5 мл 10 мл 30 мл 100 мл
Добавки за продукти