.

.

Гласове автомобил MDOEL 1: 43 Atlas Dinky SUPERTOYS 920 CAMION COUVERT ГАЙ 57 разновидности

Гласове автомобил MDOEL 1: 43 Atlas Dinky SUPERTOYS 920 CAMION COUVERT ГАЙ 57 разновидности

BGN 47.00
BGN 52.61

Наличност
Налично за поръчка


Детайли за доставка : e Packet, Въздушна поща стълб кит за по-малко от 2 кг. DHL, EMS и т.н. За продукти, с тегло над 2 кг, с изключение на отдалечените райони/области (например, Турция, Южна Африка и т.н.)
Моля, Проверете Своята Основна Адрес За Доставка . Ние Не Носим Отговорност За Грешна Или Достави На Адреса. По-бърз Експрес (например, DHL) не е проследяване на# и информация за доставка след доставка, това е нормално. Ако имате нужда от някаква информация, моля, свържете се с нас Забележка : руски купувачи трябва да се остави на получаване на пълното име в съответствие с политиката на Поща. В противен случай Поща не ще ви донесе пратката.
Избягването на мита и данъци в страната на клиента : купувачът носи отговорност за всички вносни мита, приложими и местни данъци и такси. Ние Ще Се Опитаме Да Направим Всичко Възможно, За Да Се Избегнат Разходите, Ако Клиентът Ни Информира Внос На Политиката На Неговата Страна, Като : Максимално Тегло На Пратката, Митническа Стойност, Преди Да Изпратите.
Поддръжка на едро услуга : Ако сте купувача или да поръчате повече от 10 на моделите PC/поръчка, моля, свържете се с нас за получаване на конкурентни цени на едро единица за измерване.
Свържете се с нас : ако не сте доволни по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас. Просто Ни Изпратете Съобщение. Вие Винаги Можете Да Получите Нашето Решение Съвсем Скоро В Нашето Работно Време.
Свързани Модели На Серията, Които Са Ви Също Така Може Да Искате : .

Декларирани характеристики

Характеристики:
Леене Под Налягане, Модел, Мини
Предупреждение:
Този продукт не е подходящ за деца под 3 години
Номер На Модела:
920
Мащаб:
1
Възрастова Група:
> 14 години
Материал:
Метални
Кораб / Военноморски Кораб На:
Друго
търговска марка:
HRN-МОДЕЛ
Тип:
Кола
Добавки за продукти