.

.

Плавкий Нагревателен Блок Се Използва За Fuji Xerox DocuPrint M115 M118 P115 P118 115 118 Предпазител В Събирането На

Плавкий Нагревателен Блок Се Използва За Fuji Xerox DocuPrint M115 M118 P115 P118 115 118 Предпазител В Събирането На

BGN 108.80

Наличност
Налично за поръчка

Attentio n
Моля, Съобщението. Какъв е вашият модел принтер и напрежение? Напрежение на тока продукта перевозкы на пратката стойности по подразбиране 220 V и за Fuji Xerox Docu Print M115 повече поръчка, по-преференциално . Добре дошли, за да се свържете с нас.

Shippin g
Нормално, аранжируйте спедиция в рамките на 24 часа .
Нормалното време на пристигане въздушна поща стълб кит е 15~60 дни. Друго време на пристигане доставка на нормалното : EMS = 7~21 дни, на DHL = 4~14 дни .
Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка.
Качество, y
Около 90% От Новите . След проверка и 100% работа
Transactio n
Ние приемаме само транзакция Ali-pay.
Моля, оставете съобщение, за да ни каже, колко за разходите се декларира, ако купувачът не пита, за да се гарантира, че купувачът ще получи поръчка без данъци при внос, ще я обяви като "подарък" с по-ниска цена.
Ако доставката се забави, моля пишете ни.
След доставка на продукта, моля, проверете верността и пълнотата на стоките. Ако стоката неправилно или е повреден, моля, откажете се подпише продукт и се свържете с нас.
Feedbac k
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .отрицателна обратна връзка не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какъв ще е този допълнителен данък до началото на търга или покупка.

Декларирани характеристики

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго
Добавки за продукти