.

.

Блясък дървени шиене на копчета scrapbooking момиче естествен цвят две дупки 25 x 15 мм 30 бр Costura Botones украсяват bottoni botoes

Блясък дървени шиене на копчета scrapbooking момиче естествен цвят две дупки 25 x 15 мм 30 бр Costura Botones украсяват bottoni botoes

BGN 3.00
BGN 3.18

Наличност
Налично за поръчка

Дървена шевна пуговица scrapbooking момиче естествен цвят две дупки 25 Х 15 мм, 30 бр
Материал
Дърво
Размер
Приблизително : 25x15 мм
конвертиране на : 1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча
Цвят
Снимка
Брой
Вие ще получите 30 от тази позиция по цена
Номер D133 C9
Забележка : ако сумата на вашата поръчка е над 100 долара, ще разгледаме в състояние да ви изпрати експрес безплатно. Благодарим ви.
Правила за връщане
Ако получите дефектна стока DOA (дефектен при пристигане, моля, уведомете ни, в продължение на 7 дни за връщане на инструкциите за подмяна. На продукт(и) трябва да бъдат върнати с напълно упакованным материал, без да използвате.
Разходите за обратна доставка ще бъде включена в разходите си за регистрирана Авиапочте. След като получим вашата върната блок, ние изследваме и оценка на блок в продължение на 7 дни. След това ние ще ви изпратим чисто нов преносим блок на нашата разходите за доставка, ако той отговаря на нашите изисквания гаранционен.
Митнически Данъци
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Това ще бъдат вашите разходи, ако те ще бъдат направени. Митническо всяка страна има свои собствени стандарти в оценката на митнически данъци и такси, когато стоките се обработват чрез тяхната страна. Всички свързани с това митнически данъци / такси се начислява за сметка на получателя, ако има такива.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Декларирани характеристики

Вид На Продукта:
Бутони
Техника:
Боядисани
търговска марка:
Цветен блясък. МЕЧТА
Характеристика:
Моющийся, Екологично Чист, Без Никел
Тип Бутони:
Бутон С 2 Дупки
Стил:
Flatback
Номер На Модела:
Ръчно изработени D133C3
Материал:
Дърво
Украса:
Няма
Размер:
25mm*15mm
Форма:
малко момиченце
Цвят:
Натурални
Добавки за продукти